Anar al contingut

Placa Commemorativa

FORMEU PART DE LA NOSTRA HISTÒRIA

Pack placa commemorativa FC Barcelona

Amb la teva placa commemorativa personalitzada, uneixes el teu nom al del FC Barcelona i comparteixes llegenda, cor i sentiment blaugrana amb personalitats passades i presents del Club, per formar part de la història del FC Barcelona per sempre.


A la futura nova llar blaugrana, el FC Barcelona incorpora l’espai de plaques commemoratives, incloent així a un dels seus principals protagonistes, la seva incondicional afició.


La trajectòria del Barça no és només una història d’èxit, sinó sobretot és una història de persistència, superació i ambició, que sempre ha comptat amb el suport de la seva afició, al costat de l’equip fins i tot en els moments més difícils.

PLACA COMMEMORATIVA

UNEIX EL TEU NOM AL FC BARCELONA

Els aficionats i aficionades que vulguin vincular el seu nom amb el del FC Barcelona i formar part de la història blaugrana per sempre dins de l’Spotify Camp Nou, podran adquirir la seva placa commemorativa escollint entre 3 packs diferents, i personalitzant- la amb el missatge que desitgin.

TOTES LES MODALITATS INCLOUEN:

· Placa personalitzada (fins a tres opcions disponibles) de mida 15x10cm, de metacrilat transparent impresa en blanc.

· Acte de col·locació de la placa a l’Spotify Camp Nou.

· Un 20% de descompte a store.fcbarcelona.com (vàlid d’un sol ús).

NO ET QUEDIS SENSE LA TEVA PLACA COMMEMORATIVA

1.- Tria i reserva ja el teu pack online! Per a tu o per a regalar a qui tu vulguis!

2.- Rebràs a casa teva un certificat i una rèplica impresa de la teva Placa Commemorativa juntament amb el complement que hagis triat (1ª,2ª o 3ª equipació o Polsera Brilianto Edició Limitada 1.899, inclou un diamant de 0,10ct creat a partir de la carbonització de la gespa de l’últim partit a l’SpotifyCamp Nou)

3.- Una vegada s’inauguri el Memorial del FC Barcelona es col·locarà la placa dins el Memorial FC Barcelona.